enda

Stuart Rosenberg

(1927 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Operation Harry 1986 Instruktion U/Spillefilm
Lykkejægerne 1984 Instruktion U/Spillefilm
Brubaker - en bombe under systemet 1980 Instruktion U/Spillefilm
Spøgelseshuset 1979 Instruktion U/Spillefilm
Den sidste hilsen 1978 Instruktion U/Spillefilm
S/S St. Louis 1976 Instruktion U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Instruktion U/Spillefilm
Endestation mord 1973 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Min kone forstår mig ikke 1969 Instruktion U/Spillefilm
Skrappe Luke 1967 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.