enda

Stuart Wurtzel

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hope Springs 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Poppers pingviner 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Letters to Juliet 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Marley & Me 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Til jackpot os skiller 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fortryllet 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Charlottes tryllespind 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Murder by Numbers 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stepmom 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Før og efter 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
When a Man Loves a Woman 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mambo kings 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Used people 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Romeo bløder 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tre mand og en lille dame 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skønne sild 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Old Gringo 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tre år i helvede 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Under mistanke 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mistænkt 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hannah og hendes søstre 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den røde rose fra Cairo 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jagten på Gregorio Cortez 1982 Produktionsdesign Tv-film
De udvalgte 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bolero 1981 Scenograf U/Spillefilm
Kom ned på jorden, Simon 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Menneskejagt i New York 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hester street 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.