enda

Sture Pyk

(1934 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lyse tider 1995 Produktionsdesign Tv-film
Sprængt nakke 1995 Produktionsdesign Tv-film
Onde år 1995 Produktionsdesign Tv-film
Who's Hitler 1995 Produktionsdesign Tv-film
At ha' eller ikke 1994 Produktionsdesign Tv-film
Til døden os skiller 1994 Produktionsdesign Tv-film
Øjenvidnet 1994 Produktionsdesign Tv-film
I lovens navn 1994 Produktionsdesign Tv-film
Stormfulde hjerter 1994 Produktionsdesign Tv-film
Den nye familie 1994 Produktionsdesign Tv-film
Købt eller solgt 1994 Produktionsdesign Tv-film
Hemmeligheden 1994 Produktionsdesign Tv-film
Den gode lykke 1993 Produktionsdesign Tv-film
Mathias 1991 Produktionsdesign Tv-film
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Scenograf Tv-film
Næste week-end 1982 Produktionsdesign Tv-film
Dansk naturgas 1981 Produktionsdesign Tv-serie
Erindring om fremtiden 1981 Produktionsdesign Tv-film
Det hemmelige Danmark 1981 Produktionsdesign Tv-film
Dette er et tv-apparat 1980 Produktionsdesign Tv-film
Måneskin 1979 Produktionsdesign Tv-film
Ludvigsbakke 1978 Produktionsdesign Tv-serie
I hovedet på erhvervschefen 1977 Produktionsdesign Tv-film
Frøken Julie 1976 Produktionsdesign Tv-film
Brandtomten 1976 Produktionsdesign Tv-film
En let smerte 1976 Produktionsdesign Tv-film
Anna Sophie Hedvig 1975 Produktionsdesign Tv-film
Ægteskabet mellem lyst og nød 1975 Produktionsdesign Tv-film
Fra Hofteatret: Sorte øjne 1974 Produktionsdesign Tv-film
Den sårede filoktet 1974 Produktionsdesign Tv-film
Gamle dage 1974 Produktionsdesign Tv-film
Natten i ventesalen 1974 Produktionsdesign Tv-film
Faderen 1974 Produktionsdesign Tv-film
Friere 1973 Produktionsdesign Tv-film
Tango 1973 Produktionsdesign Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Produktionsdesign Tv-film
Sandkassen 1972 Produktionsdesign Tv-film
Werner Holgersen - Eventyret i dansk politik 1972 Produktionsdesign Tv-film
Kongen skal dø 1970 Produktionsdesign Tv-film
De usynlige 1970 Produktionsdesign Tv-film
Frøken Rosita - Blomsternes sprog 1970 Produktionsdesign Tv-film
Slutspil 1969 Produktionsdesign Tv-film
Hjemmet 1969 Produktionsdesign Tv-film
Mildest talt 1969 Produktionsdesign Tv-film
Romulus den store 1969 Produktionsdesign Tv-film
Henrik IV 1968 Produktionsdesign Tv-film
Må jeg lege med? 1968 Produktionsdesign Tv-film
En dosis polyxethylensorbitanmonolaurat... 1967 Produktionsdesign Tv-film
Ikke osse, Joe 1966 Produktionsdesign Tv-film
Affæren 1964 Produktionsdesign Tv-film
Bureauslaven 1964 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.