enda

Sujato Louisa Wassileffsky

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vold - i kærlighedens navn 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Storm starter i skole 2015 Fotograf Dokumentarserie
Flokken 2013 Stills, Fotograf DK/Kort fiktion
Dreng 2013 Stills, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Livstråd 2013 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Turbulens 2012 Foto DK/Kort fiktion
Cheerleaders 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
En let brise 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Debutanten 2002 Stills DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.