enda

Sune Daugaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grøn top 2018 Visuelle effekter DK/Kort fiktion
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Visual effects DK/Kort fiktion
No Right Turn 2009 Visual effects DK/Spillefilm
En sikker vinder 2008 Visual effects DK/Kort fiktion
Pistoleros 2008 Digital artist DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Visual effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.