enda

Sune Kofod Maglegaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Casper og hans allerbedste kammerater 2018 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Se, hvilken klovn 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
I nat blir det sommer 2016 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
PROSPERO 2016 Instruktion, Klipper, Manuskript, Producer DK/Kort fiktion
Højere huse flyvende biler 2016 Manuskript DK/Kort fiktion
En kvinde køber ind 2015 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Kinderspiel 2015 Instruktion, Klipper, Manuskript DK/Kort fiktion
En rigtig tiger 2015 Manuskript DK/Kort fiktion
Frierfødder 2015 Manuskript DK/Kort fiktion
Kvinden 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
At give slip 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Hård vind 2012 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.