enda

Sune Kofoed

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mellem himmel & helvede 2015 Advokat DK/Kort fiktion
Rita 3 2015 Forælder Tv-serie
Copenhagen 2014 Receptionist U/Spillefilm
Skrå brædder 2013 Thure DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Gæst, Restaurant Charlottenlund Travbane DK/Spillefilm
Skytten 2013 TV reporter DK/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Kalle Tv-serie
Submarino 2010 Pædagog DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.