enda

Sune Lund-Sørensen

(1942 – 2006)

Særsamling findes på Filminstituttets Bibliotek.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien bag kameraet 2006 Medvirkende Tv-dokumentar
Joker 1991 Instruktion U/Spillefilm
Camping 1990 Instruktion DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Danish Symphony 1988 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Mord i mørket 1986 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Instruktion, Klip U/Spillefilm
Ny dansk energi 1982 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
66 dage med Jeppe 1981 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ku' jeg hjælpe Dem med noget? 1973 Instruktion, Klip DK/Kort fiktion
Havet ved Grønland 1972 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Miss World 1971 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Nørrebro 1968 1969 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Trommen 1968 Instruktion, Klip DK/Kort fiktion
Otto Gelsted i samtale med Sven Møller Kristensen 1968 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Fest i gaden 1967 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Skrammellegepladsen 1967 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Pas på dit hjerte 1967 Instruktion, Klip, Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Verdens mindste artister 1966 Lyd DK/Dokumentarfilm
Himmelekspressen 1964 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Bambi 1942 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.