enda

Sune Svanekier

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Producer, TV-station DK/Spillefilm
Fra kolonimagt til kolonihavemagt 2015 Medvirkende Tv-serie
Piraterne! 3D 2012 Pirat med tørklæde U/Spillefilm
Tabu 2012 Mand i skov DK/Kort fiktion
Broen 1 2011 Politiassistent Tv-serie
Klovn 2005 Måns Tv-serie
Jul på Vesterbro 2003 Stand-in for Anders Matthesen, Stunt Tv-serie
Farlig leg 1998 Instruktion
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 "Banan" DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.