enda

Susan Hayward

(1918 - 1975)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Marriage-Go-Round 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Ada 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg vil leve 1958 Medvirkende U/Spillefilm
The conqueror 1956 Bortai U/Spillefilm
Eventyr i Hongkong 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Rodeo'ens helte 1952 Medvirkende U/Spillefilm
David og Batseba 1951 Bathsheba U/Spillefilm
House of Strangers 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.