enda

Susan Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lysets nøgle 2007 Produktionsleder Tv-serie
Prinsen af Bengalen 2004 Produktionsleder Tv-serie
Elsker, elsker ikke 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Plan B 2002 Produktionsleder Tv-serie
Blyppernes første år 1999 Produktionsleder Tv-serie
Drengen de kaldte Kylling 1997 Regissør Tv-serie
Skattekortet 1988 Regissør Tv-serie
Nana 1988 Produktionsleder Tv-serie
Har du set Alice? 1981 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Karen 1980 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.