enda

Susan Sarandon

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Solitary Man 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Woodcock 2007 Beverly U/Spillefilm
Romance & Cigarettes 2005 Kitty U/Spillefilm
Elizabethtown 2005 Hollie Baylor U/Spillefilm
Hjerternes tid 2004 Rose U/Spillefilm
Shall we dance? 2004 Beverly Clark U/Spillefilm
Venner for livet 2002 Lavinia ("Vinnie") U/Spillefilm
Igby Goes Down 2002 Mimi Slocumb U/Spillefilm
Lyset holder mig med selskab 2000 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hvor lykken er 1999 Adele August U/Spillefilm
Sandhedens time 1998 Catherine Ames U/Spillefilm
Stepmom 1998 Jackie Harrison U/Spillefilm
Dead Man Walking 1995 Sister Helen Prejean U/Spillefilm
Klienten 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Lorenzo's Oil 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Thelma og Louise 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Medvirkende U/Spillefilm
En sikker vinder 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Heksene fra Eastwick 1987 Medvirkende U/Spillefilm
En tand for meget 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Hunger 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Storm 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Har du prøvet med en læge 1980 Stephanie Beck U/Spillefilm
Atlantic City 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Hævnen gør fri 1978 Rose U/Spillefilm
The Rocky Horror Picture Show 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Ryd forsiden! 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.