enda

Susan Shipton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2018 Klipper DK/Spillefilm
Mr. Nobody 2010 Klip U/Spillefilm
Barneys mange liv 2010 Klip U/Spillefilm
Den nøgne sandhed 2005 Klip U/Spillefilm
Being Julia 2004 Klip U/Spillefilm
Ararat 2002 Klip U/Spillefilm
Felicia's Journey 1999 Klip U/Spillefilm
The Sweet Hereafter - Tiden efter 1997 Klip U/Spillefilm
Exotica 1994 Klip U/Spillefilm
Trøsteren 1991 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.