enda

Susannah York

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mio, min Mio 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Mumiens hemmelighed 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Den tavse makker 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Regimentets ære 1975 Medvirkende U/Spillefilm
x, y & zee 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Jane Eyre 1971 Medvirkende Tv-film
Jamen, man skyder da heste 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Intime veninder 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Hemmelige lidenskaber 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.