enda

Susanne Fosgaard Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Thors saga 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Affæren i Prag 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Usynlige piger 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Drengene fra 3.G 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Verden i Danmark 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
The Swenkas 2005 Produktion (Danmark), Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Et menneske bliver til 1998 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
De kære familier 1998 Produktionsleder Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 1 1997 Produktionsleder Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 2 1997 Produktionsleder Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 3 1997 Produktionsleder Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 4 1997 Produktionsleder Tv-dokumentar
Vølvens spådom 1996 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Himlen er vores grænse - kvinder i Pakistan 1996 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Lovestoreys 1996 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Energi som leg 1996 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Sommeren 1995 Indspilningsleder, Produktionsassistent U/Spillefilm
Strudsen 1992 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.