enda

Susanne Friis

(1888 – 1980)

Skuespillerinde. Født 7/8 1888, død 7/9 1980.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En straffesag 1955 Medvirkende DK/Kort fiktion
Drømmen om i morgen 1945 Svends mor DK/Kort fiktion
Det ender med Bryllup 1943 Fru Andersen DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Pensionær DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Generalmajorinden DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Frk. Rasmussen DK/Spillefilm
Rasmines Bryllup 1935 Suzanne, Mikkelsens Kone DK/Spillefilm
Min Kone er Husar 1935 Karoline Mathilde, Eilertsens Kone DK/Spillefilm
I Spionklør 1917 Alice, Mortons datter DK/Spillefilm
Dødssejleren 1912 Emilie, kaptajnens datter DK/Spillefilm
Gadeoriginalen 1911 Ellen, fru Krags datter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.