enda

Susanne Juhasz

(1972 - )

Skuespiller, manuskriptforfatter. Født 5/12 1972 i Aarhus. Uddannet fra Statens Teaterskole i 2000.

Juhász har medvirket i tv-serier og spillefilm. Blandt andet vandt hun en Bodil for bedste kvindelige birolle i Gert Fredholms 'At klappe med én hånd' (2001) og indtog hovedrollen i Oliver Ussings 'Regel nr. 1' (2003).

Juhász spiller titelrollen i dramakomedien 'Ninna' (Hans Fabian Wullenweber, 2018), som hun også har skrevet manuskript til. Filmen markerer dermed hendes debut som manuskriptforfatter.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2018 Ninna DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det grå guld 2013 Tina DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Eva Berg Tv-serie
Hævnen 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Sygeplejerske Tv-serie
Karla og Katrine 2009 Gerda DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Caroline DK/Spillefilm
Som man behager 2003 Audrey Tv-film
Elsker dig for evigt 2002 Kassedame i ISO DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Gravid kvinde Tv-serie
At klappe med een hånd 2001 Heidi, frisør DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Dame DK/Spillefilm
Nytårsaften 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lille mænsk 1999 Gitte DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.