enda

Susanne Linnman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Et paradis uden billard 1991 Klip U/Spillefilm
Joker 1991 Klip U/Spillefilm
1939 1989 Klip U/Spillefilm
Mere om os børn i Bulderby 1986 Klip U/Spillefilm
Alle vi børn i Bullerby 1986 Klip U/Spillefilm
Mit liv som hund 1985 Klip U/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Klippeassistent U/Spillefilm
Skrald 1981 Klip U/Spillefilm
Rasmus på farten 1981 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.