enda

Susanne Lundberg

(1948 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Bondekone Tv-serie
Strenge tider 1994 Fru vildmose Tv-serie
Eva 1994 Kirsten Tv-film
Mørklægning 1992 Medvirkende Tv-serie
Frihed lighed stemmeret 1990 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ugeavisen 1990 Gerd Holm Hansen Tv-serie
Asterix - Operation Bautasten 1989 Stemme U/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 1. pige på bro DK/Spillefilm
Med en smule hjælp 1988 Medvirkende DK/Kort fiktion
Glashjertet 1988 Moderens veninde DK/Kort fiktion
Ballerup Boulevard 1986 Jannis mor DK/Spillefilm
Højt på en gren 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klitgården 1985 Lise Tv-serie
Jeg vil ha' dig tilbage 1984 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Bank under bordet 1983 Medvirkende Tv-film
SK-917 har nettopp landet.. 1983 Birthe Mogensen Tv-serie
Kasimir og Karoline 1983 Erna Tv-film
Syv billeder fra Hærvejen 1983 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Børn 1982 Ulla Tv-serie
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Medvirkende Tv-film
Rejsen 1981 Medvirkende Tv-film
Saxofonen 1980 Medvirkende Tv-film
Uvejr 1980 Medvirkende Tv-film
Øjeblikket 1980 Festdeltager DK/Spillefilm
Hvem har bolden 1978 Medvirkende Tv-film
Ludvigsbakke 1978 Frk. Kjær Tv-serie
De landflygtige 1975 Bertha Tv-film
Bernarda Albas hus 1975 Medvirkende Tv-film
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Edderkoppen Tv-serie
Tv-stykket 1974 Datter Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.