enda

Susse Riber

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
September 2017 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Altmuligmand 2017 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Ballon 2016 Set design DK/Kort fiktion
Mørke rum 2014 Scenograf DK/Kort fiktion
In Absentia 2013 Kostumier DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Påklæder DK/Kort fiktion
Tonny 2010 Scenograf DK/Kort fiktion
Oceaniden 2010 Scenograf DK/Kort fiktion
Circo de Columbo 2009 Kostumier, Sminkør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.