enda

Suzanne Baron

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Løftet 1994 Klip U/Spillefilm
Min middag med Andre 1981 Klip U/Spillefilm
Atlantic City 1980 Klip U/Spillefilm
Bliktrommen 1979 Klip U/Spillefilm
Tangodrømme 1976 Klip U/Spillefilm
Håndlangeren 1974 Klip U/Spillefilm
Uroligt hjerte 1971 Klip U/Spillefilm
Calcutta 1969 Klip U/Dokumentarfilm
En aften - et tog 1968 Klip U/Spillefilm
Kold ild 1963 Klip U/Spillefilm
At dø i Madrid 1962 Klip U/Dokumentarfilm
Min onkel 1958 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.