enda

Suzanne Bech

(1936 – )

Skuespillerinde. Født 30/6 1936 på Frederiksberg. Datter af vise- og revyforfatter og oversætter Holger Bech.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En by i provinsen 1976 Grethe Tv-serie
Nøglen til Paradis 1970 Stuepige DK/Spillefilm
To skøre ho'der 1961 Sus, Pauls forlovede DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor i forårshumør 1961 En pin-up girl DK/Spillefilm
Pas på malingen 1959 Medvirkende Tv-film
Lille rislende kilde 1959 Medvirkende Tv-film
Jomfruburet 1959 Haidi Tschøll Tv-film
Kærlighedens melodi 1959 Winnie, Susys veninde DK/Spillefilm
Ung kærlighed 1958 Eva Lundberg DK/Spillefilm
Barberen i Sevilla 1958 Medvirkende Tv-film
Løkken 1958 Medvirkende Tv-film
Een tjener og to herrer 1958 Medvirkende Tv-film
Englen i sort 1957 Sekretær hos dr. Brant DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Jytte, amerikanerpige DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.