enda

Suzanne Bjerrehuus

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nymphomaniac 2013 Research DK/Spillefilm
Le bodyguard danois 2011 Suzanne DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 Suzanne Bjerrehuus DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Reklamepige DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 En af grevens piger DK/Spillefilm
Eftermiddagsgæsten 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.