enda

Suzanne Brøgger

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Onkel Danny - Portræt af en karma cowboy 2002 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
At gå op ad væggen 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jo værre, jo bedre 1975 Manus Tv-film
Violer er blå 1975 Sig selv DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Fru Zaza Bjumwolff DK/Spillefilm
Magasin 1966 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.