enda

Sven Daniel Vinge Madsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Drengestreger 2012 Manuskript, Producer DK/Kort fiktion
Ord 2011 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Engle i sneen 2010 Instruktion, Klip DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Den gamle mand og søen 2005 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.