enda

Sven Holm

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lærerværelset 1994 'Lærer' Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Manus Tv-serie
Peter von Scholten 1987 Manus DK/Spillefilm
Kreditorer 1982 Oversættelse Tv-film
Næste stop - Paradis 1980 Dramaturg DK/Spillefilm
Syg og munter 1974 Manus Tv-film
Berøringer 1972 Manus Tv-film
Møblerne 1972 Manus Tv-film
Et spil om et lukket rum 1969 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.