enda

Sven Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sommer 2008 Colorgrading Tv-serie
Danni 2007 Colorgrading Tv-serie
Julie 2005 Colorgrading Tv-serie
Afgrunden 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Colorgrading Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Color timing, Lyssætter Tv-serie
Edderkoppen 2000 Belysningsassistent Tv-serie
Rejseholdet 2000 Color timing Tv-serie
Fusion 1997 Color timing Tv-film
Thomas - 20 år 1991 Belyser Tv-dokumentar
Medea 1988 Colorgrading Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.