enda

Sven Nørgård

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Martin Andersen Nexø - et portræt af min oldefar 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Christiania, du har mit hjerte 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Velkommen til livet! 1988 Lydeffekter DK/Dokumentarfilm
Rødstrømper - en kavalkade af kvindefilm 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Handicapbilleder - en film om normalitet 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dråben i havet 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Af jord er du kommet - på sporet af en dansk husmand 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg troede vi havde en aftale 1982 Dubbing og mix DK/Dokumentarfilm
Ny teknik - styrelse eller frigørelse 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kampen om fisken 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Muldflugten 1979 Lyd DK/Dokumentarfilm
De gale i Havana 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fem dage for freden 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jenny 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Christiania 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Danmark A+B 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vejen til Lima 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Umanak 75 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Er der ø i giraf? 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Susanne 12 år 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Thomas 15 år 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Louise 16 år 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hvid mands sæd 1975 Lydredigering DK/Dokumentarfilm
Karen 1973 Lyd DK/Kort fiktion
Gæsterne 1971 Lyd DK/Kort fiktion

Som Svend Nørgaard

Title År Funktion Category
Den blå fugl 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Ordblindhed - Et skjult handicap 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Aftenlandet 1977 Lyd DK/Spillefilm
Et undertrykt folk har altid ret 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dejlig er den himmel blå 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vi er både rigtig og kloge 1975 Lyd DK/Kort fiktion
Lov og orden i Christiania 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stærekassen 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Triptycon 1972 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.