enda

Sven-Ole Thorsen

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kristian 2009 Sven Ole Tv-serie
A viking saga: Son of Thor 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Dodgeball 2004 Stunts U/Spillefilm
Collateral 2004 Stuntkører U/Spillefilm
Hidalgo 2004 Stunts U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Goon U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 Haft U/Spillefilm
Kold hævn 2002 Bomb Offer U/Spillefilm
Bandits 2001 Prison Guard U/Spillefilm
Gladiator 2000 Tigris U/Spillefilm
End of Days 1999 Thug U/Spillefilm
Den 13. kriger 1999 Would Be King U/Spillefilm
Soldier 1998 Stunt U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 Mercenary U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Stunts U/Spillefilm
Breakdown - det kunne ske for dig 1997 Stunts U/Spillefilm
Bulletproof 1996 Gunman at Hotel U/Spillefilm
Eraser 1996 Russian Gunman U/Spillefilm
Mission : julegave 1996 Stunts U/Spillefilm
De hurtige og de døde 1995 Gutzon U/Spillefilm
På farlig grund 1994 Otto U/Spillefilm
Hard Target 1993 Stephan U/Spillefilm
Den sidste actionhelt 1993 Gunman U/Spillefilm
Dragon: Legenden om Bruce Lee 1993 The Demon U/Spillefilm
Ryggen mod muren 1992 Prisoner U/Spillefilm
Dødbringende våben 3 1992 Henchman U/Spillefilm
Dracula 1992 Stunts U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Mail Security Guard U/Spillefilm
Harley Davidson and the Marlboro Man 1991 David U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Trainer U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Russian COB U/Spillefilm
Pink Cadillac 1989 Birthright Thug U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Stunts U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Sam Klane U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Nikolai U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Mercenary U/Spillefilm
Pige overbord 1987 Bodyguard, Stunts U/Spillefilm
Sidste chance 1987 Sven U/Spillefilm
Predator - jagten er begyndt 1987 Russian Officer U/Spillefilm
Sagen er bank 1986 Bodyguard U/Spillefilm
De frygtløse 1985 Bodyguard U/Spillefilm
Conan den uovervindelige 1984 Togra U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 Thorgrim U/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Håndlanger DK/Spillefilm
Det gode og det onde 1975 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.