enda

Sven Pors

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Omfavn mig måne 2002 Lyd DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Toneassistent DK/Kort fiktion
Besat 1999 Lyd DK/Spillefilm
Heltenes By 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den attende 1996 Lyd, Lyd DK/Spillefilm
Bagbundet 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Deadline 1994 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Weather forecast 1994 Lyd DK/Kort fiktion
Safari 1994 Lyd DK/Kort fiktion
Den et tusinde og første nat 1993 Lyd DK/Kort fiktion
De overflødige 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.