enda

Sven Wollter

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nøgle hus spejl 2015 Piloten DK/Spillefilm
Englegård - Alle gode gange tre 2010 Axel U/Spillefilm
Hjerteflimmer 2006 Olif Tv-serie
Suxxess 2002 Sigvard U/Spillefilm
En sang for Martin 2001 Martin DK/Spillefilm
En kærlighedshistorie 2001 Kiras far DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Stor-Ingmar U/Spillefilm
Englegård 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Smykketyven 1990 Jan Strøm U/Spillefilm
I lovens navn 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Manden fra Mallorca 1984 Kriminalinspektør Bo Jarnebring U/Spillefilm
Strandvaskeren 1978 Sallberg, direktør Tv-serie
Manden på taget 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Den hvide væg 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Jag älskar, du älsker 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.