enda

Svend Aage Madsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ude på noget 1984 Kameraoperatør Tv-serie
Torvet 1981 Kameraassistent Tv-serie
Jul og grønne skove 1980 Kameraoperatør Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Foto Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Foto Tv-serie
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Foto Tv-serie
Sanct Hansaften-spil 1979 Foto Tv-film
Livsens ondskab 1972 Kameraoperatør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.