enda

Svend Åge Madsen

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dansk litteratur 1989 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dr. Lemmas problem 1975 Manus Tv-film
Jo værre, jo bedre 1975 Manus Tv-film
Livet i Danmark 1972 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
All the things you are 1969 Manus, Producent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.