enda

Svend Bregenborg

(1929 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trods alt 1990 Lys DK/Dokumentarfilm
Glashjertet 1988 Lys DK/Kort fiktion
Opbrud 1988 Lys DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Lys DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Lys DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Lys DK/Spillefilm
Attentat 1980 Lys DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Lys DK/Spillefilm
Skal vi danse først? 1979 Lys DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Lys DK/Spillefilm
I Skyttens tegn 1978 Lys DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Lys DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Lys DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Lys DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Lys DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Lys DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Lys DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Lys DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Lys DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Lys DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Lys DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Lys DK/Spillefilm
Det gode og det onde 1975 Lys DK/Eksperimentalfilm
I Tvillingernes tegn 1975 Lys DK/Spillefilm
Violer er blå 1975 Belysningsmester DK/Spillefilm
Dværgen 1974 Lys DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Lys DK/Spillefilm
Den kyske levemand 1974 Lys DK/Spillefilm
The hottest show in town 1974 Lys U/Spillefilm
Bordellet 1972 Lys DK/Spillefilm
Nu går den på Dagmar 1972 Lys DK/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Lys DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Lys DK/Spillefilm
Hovedjægerne 1971 Lys DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Lys DK/Spillefilm
Ekko af et skud 1970 Lys DK/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Lys DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Lys DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Lys DK/Spillefilm
Det er så synd for farmand 1968 Lys DK/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Lys DK/Spillefilm
Den røde kappe 1967 Lys DK/Spillefilm
Naboerne 1966 Lys DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Stills DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.