enda

Svend Christensen

(1920 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvad skal jeg være? 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
80 kilometer 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Naalen 1951 Lyd DK/Spillefilm
I de lyse Nætter 1948 Lyd DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 Lyd DK/Spillefilm
Soldaten og Jenny 1947 Lyd DK/Spillefilm
Oktober-Roser 1946 Lyd DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Lyd DK/Spillefilm
En ny Dag gryer 1945 Lyd DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1944 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.