enda

Svend Christiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Star Wars: The Clone Wars 2008 Producent (dansk version) U/Spillefilm
Space chimps 2008 Producer (dansk version) U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Producer (dansk version) U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Producent (dansk version) U/Spillefilm
Sandheden om Rødhætte 2005 Producer (dansk version) U/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Producer (dansk version) U/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Producer (dansk version) U/Spillefilm
102 dalmatinere 2000 Producer (dansk version) U/Spillefilm
Tarzan 1999 Producer U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Producer (Danmark) U/Spillefilm
Det magiske sværd - Jagten på Camelot 1998 Producer (dansk version) U/Spillefilm
Mulan 1998 Producer (dansk version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.