enda

Svend Erik Tarp

(1908 – 1994)

Komponist.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Komtessen 1961 Musik DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Musik DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Musik DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Musik DK/Spillefilm
De fem år [skoleudg.] 1960 Musik DK/Dokumentarfilm
3 må man være 1959 Musik DK/Spillefilm
Christine Swane 1959 Musik DK/Dokumentarfilm
Glas 1959 Musik DK/Dokumentarfilm
Det lille hotel 1958 Musik DK/Spillefilm
Guld og grønne skove 1958 Musik DK/Spillefilm
Spion 503 1958 Musik DK/Spillefilm
Forårs-Fredrik 1958 Musik DK/Kort fiktion
Johannes Larsen 1957 Musik DK/Dokumentarfilm
Danmarks konge 1957 Musik DK/Dokumentarfilm
Qivitoq 1956 Musik DK/Spillefilm
Et hverdagseventyr 1956 Musik DK/Dokumentarfilm
Her er mit hjem 1956 Musik DK/Dokumentarfilm
De fem år 1955 Musik DK/Dokumentarfilm
Mit livs eventyr 1955 Musik DK/Dokumentarfilm
Kalkmalerier 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Hejrenæs 1953 Musik DK/Spillefilm
Det gælder livet 1953 Musik, Komponist DK/Spillefilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Musik DK/Dokumentarfilm
Expert services 1952 Musik DK/Dokumentarfilm
Fugleliv i Danmark 1952 Musik DK/Dokumentarfilm
Jo enklere jo bedre 1952 Musik DK/Dokumentarfilm
For frihed og ret 1949 Musik DK/Spillefilm
Punkt præludium 1949 Musik DK/Eksperimentalfilm
Tyske flygtninge i Danmark 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Thorvaldsen 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Biblioteket er åbent 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Fire forsøg 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Sjællands sanger 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
My Name is Petersen 1947 Musik DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Musik DK/Spillefilm
Gaarden hedder Vikagardur 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Landsbykirken 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Storbyens Symfoni 1935 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.