enda

Svend Hangaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rich Kids 2007 Scenograf DK/Spillefilm
Åndehullet 2003 Produktionsdesign Tv-serie
Er du skidt, skat? 2003 Scenograf Tv-serie
Den store kul-tur 1996 Produktionsdesign Tv-film
En kærlig omstigning 1994 Produktionsdesign Tv-film
De er ikke kommet for at pille rejer 1993 Produktionsdesign Tv-film
I en del af verden 1993 Produktionsdesign Tv-film
Masturbator 1993 Produktionsdesign Tv-film
Exil - en farvefilm 1988 Manus DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.