enda

Svend Johansen

(1930 – )

Skuespiller. Født 17/5 1930. Søn af skuespilleren Sigfred Johansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter 2015 Lovmesteren DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Mogens DK/Spillefilm
Tegnedrengens værksted 1999 Instruktion
Ved Stillebækken 1999 Ravn, præst Tv-serie
Nattens engel 1998 Biskop DK/Spillefilm
Balladen om Holger Danske 1996 Turpin DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Hammerich, rektor Tv-serie
Kun en pige 1995 Komis 2 DK/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Politibetjent DK/Spillefilm
Side om side for rødt 1977 Narkobetjent Tv-film
Troubadouren 1977 Herre Tv-film
Den korte sommer 1976 Tysk officer DK/Spillefilm
Per 1975 Festdeltager DK/Spillefilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Medvirkende DK/Spillefilm
Seks roller søger en forfatter 1973 Skuespiller Tv-film
Seks personer søger en forfatter 1973 Medvirkende Tv-film
Livsens ondskab 1972 Pastor Engelhardt Tv-serie
Amour 1970 Mand i rammehistorien/Diderik DK/Spillefilm
Vildanden 1966 Medvirkende Tv-film
Nu stiger den 1966 Kordegn DK/Spillefilm
Paradis retur 1964 Officer DK/Spillefilm
Tine 1964 Soldat, der ønsker sig hjem DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Svensk fændrik DK/Spillefilm
Hvad med os? 1963 Officer DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Viggo Clausen (611) DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Viggo, sergent DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Viggo Clausen (611) DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Fanget sabotør DK/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Matros på dækket DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Viggo Clausen (611) DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Mand på Arbejdsanvisningen DK/Spillefilm
Soldaterkammerater 1958 Viggo Clausen (611) DK/Spillefilm
Das haut einen Seemann doch nicht um 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Mariannes bryllup 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.