enda

Svend Nielsen

(1891 – 1958)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tante Tut fra Paris 1956 Produktion DK/Spillefilm
Gengæld 1955 Produktion DK/Spillefilm
Hejrenæs 1953 Produktion DK/Spillefilm
Avismanden 1952 Produktion DK/Spillefilm
Hold fingrene fra mor 1951 Produktion DK/Spillefilm
I gabestokken 1950 Produktion DK/Spillefilm
Det gælder os alle 1949 Produktion DK/Spillefilm
Det store Ansvar 1944 Produktion DK/Spillefilm
Den gamle Præst 1939 Produktion DK/Spillefilm
Elverhøj 1939 Producent DK/Spillefilm
Barken Margrethe 1934 Produktion DK/Spillefilm
Palos Brudefærd 1934 Produktion DK/Spillefilm
Fem raske Piger 1933 Produktion DK/Spillefilm
Med fuld Musik 1933 Producent DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1932 Producent DK/Spillefilm
Krudt med Knald 1931 Producent DK/Spillefilm
I Kantonnement 1931 Producent DK/Spillefilm
Hr. Tell og Søn 1930 Producent DK/Spillefilm
Pas paa Pigerne 1930 Producent DK/Spillefilm
Højt paa en Kvist 1929 Producent DK/Spillefilm
Lykkehjulet 1926 Produktion DK/Spillefilm
Professor Petersens Plejebørn 1924 Produktion DK/Spillefilm
Kan Kærlighed kureres? 1923 Medvirkende DK/Spillefilm
Livets Karneval 1923 Producent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.