enda

Svend Nordby

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Out of Bounds 2014 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Borislav 2014 Teknisk support DK/Kort fiktion
Unimagined Friends 2014 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Porcelain 2013 Stemme DK/Kort fiktion
Memoria 2013 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Out of the Ordinary 2013 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Under the Fold 2013 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
The Reward 2013 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Glidende mavelandinger 2012 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Wing 2012 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Space Stallions 2012 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Ride of Passage 2012 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Load 2012 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
The Saga of Biôrn 2011 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
The Backwater Gospel 2011 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Salma 2011 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Captain Awesome 2011 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Elk Hair Caddis 2010 Lyd, Musik DK/Kort fiktion
Stop Mother Fucker 2010 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Paux de trois 2007 Teknisk support DK/Kort fiktion
Teddy's Boy 2007 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.