enda

Svend Wilquin

(1907 – )

Dansk filmfotograf (primært aktiv i Danmark 1940-1945). Også krigsfotograf (for Dansk Film Co, Universal Pictures og Polygoon) under Vinterkrigen 1939-40 i Finland. Senere historiske optagelser i Sverige for Fox Movietone News.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den danske Brigade 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Danmark i Lænker 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Susaaen 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde Domkirke 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Dansk Porcelæn 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Spild er Penge 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Kongegrave 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Sporten kalder 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Brændsel til Vinter 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Sølv giver Arbejde 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Teknisk Porcelæn 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Med Baad og Sejl paa Isefjorden 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Tørveproduktionen sætter Rekord 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Der virkes 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.