enda

Svenn Jakobsen

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Naturens uorden 2015 Tonemester (Norge) DK/Dokumentarfilm
Sønner af Norge 2011 ADR supervisor U/Spillefilm
Family 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Lyd, Lyddesign U/Spillefilm
En verdensomsejling under bordet 1999 Lyd Tv-film
Skyggen 1998 Lydmix DK/Spillefilm
Manden fra dybet 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Mørkets ø 1997 Lyddesign U/Spillefilm
Safe Condition, Live Play Act 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.