enda

Svenne Friis

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Storvask 2010 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Storvask - Sæbebobler 2010 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Troells troldspejl 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Kunsten at græde i kor 2007 Teknisk chef DK/Spillefilm
Banjos likørstue 2001 Klip Tv-serie
100 års barndom: 1980-1990 - Fattig-firserne eller forandrings-firserne 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
100 års barndom: 1990 - De begravede burhøns 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
100 års barndom: 1950-1960 - Så fik vi fred - nu mangler vi kun ro 1997 Klip Tv-dokumentar
100 års barndom: 1960-1970 - Hvad du ønsker skal du få 1997 Klip Tv-dokumentar
100 års barndom: 1970-1980 - Flippe - det er noget til at tage om halsen 1997 Klip Tv-dokumentar
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.