enda

Sverre Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olsen-bandens siste stikk 1999 Bennt Franzen U/Spillefilm
Men Olsen-banden var ikke død 1984 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-bandens aller siste kupp 1982 Bennt Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden gir seg aldri! 1981 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry mot nye høyder 1979 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden + Data Harry sprenger verdensbanken 1978 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden & Dynamitt-Harry på sporet 1977 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden for full musikk 1976 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-bandens siste bedrifter 1975 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden møter kongen og knekten 1974 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Olav DK/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry går amok 1973 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden tar gull 1972 Bennt Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry 1970 Benny Frantzen U/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Benny Frantzen U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.