enda

Sylvie Landra

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Franske forviklinger 2009 Klip U/Spillefilm
Catwoman 2004 Klip U/Spillefilm
Den lille død 1999 Klip U/Spillefilm
Jeanne d' Arc 1999 Klip U/Spillefilm
Det femte element 1997 Klip U/Spillefilm
Intet nyt fra Gud 1996 Klip U/Spillefilm
Leon 1994 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.