enda

Tadanobu Asano

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Harmonium 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Mongol 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Universets sidste dage 2003 Kenji U/Spillefilm
Zatôichi - Den blinde samurai 2003 Gennosuke Hattori, bodyguard U/Spillefilm
Maborosi 1995 Ikuo U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.