enda

Tage Axelson

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Gepetto/Skrædder Tv-serie
Poul Reichhardt kommer i aften 1993 Medvirkende Tv-film
Mord i Paradis 1988 Bartender DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Mand der tager farveprøve DK/Spillefilm
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
En kærlighedshistorie fra provinsen 1982 Medvirkende Tv-film
Frikendt 1978 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Gravererens hjælper DK/Spillefilm
Fiskerne 1977 Jens Kolby Tv-serie
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Skomageren Tv-serie
Don Juan 1973 Medvirkende Tv-film
Her bor de gale 1973 Medvirkende Tv-film
Næsehornet 1972 Brandmand Tv-film
Udsigt til gården og gaden 1970 Medvirkende Tv-film
Den røde rubin 1970 Meteorologen DK/Spillefilm
Romulus den store 1969 Ilbud Tv-film
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Lars, krybskytte DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Rød page med vinglasbakke DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.