enda

Tage Danielsson

(1928 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ronja røverdatter 1984 Instruktion U/Spillefilm
Skrald 1981 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Slip fangerne løs, det er forår! 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Manden, som holdt op med at ryge 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Æblekrigen 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
I ho'det på en gammel dreng 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stimulantia 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hul i broho'det 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Er svenskerne sådan 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.