enda

Tage Mellerup

(1911 – 1988)

Scenograf, maler.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den musikalske pythonslange 1979 Produktionsdesign Tv-film
Helte dør aldrig 1976 Produktionsdesign Tv-film
Fru Geesches frihed 1973 Produktionsdesign Tv-film
Sank Hansaften-spil 1972 Produktionsdesign Tv-film
Sæsonen slutter 1971 Produktionsdesign Tv-film
Frisørinden 1971 Produktionsdesign Tv-film
Nattens frelse 1971 Produktionsdesign Tv-film
Et godt liv 1970 Produktionsdesign Tv-film
De unge på 80 1970 Produktionsdesign Tv-film
Københavnerliv 1968 Produktionsdesign Tv-serie
En maler kommer sjældent alene 1968 Produktionsdesign Tv-film
Jeg - en elsker 1966 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Don Perlimplins kærlighed 1966 Produktionsdesign Tv-film
Nu vågne alle 1962 Scenograf Tv-film
Herr Korczak og børnene 1960 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.